terug

Spelregels

1. Wil je meedoen? Kijk op www.dedelftseblik.nl hoe je je verhaal met ons kunt delen.

2. Geef bij het insturen duidelijk aan of je bijdrage met jouw naam of anoniem geplaatst mag worden.

3. Je kunt je verhaal op verschillende manieren met ons delen. Let bij het delen van een verhaal op de volgende zaken:

  • Je mag je verhaal in iedere willekeurige taal aan ons insturen. Geef in het digitale formulier in het veld ‘Jouw verhaal’ wel in het Nederlands of Engels aan welke taal het betreft. Wij zorgen voor een vertaling naar Nederlands en Engels.
  • Deel je je verhaal met ons in een (hand)geschreven brief die je upload via onze website? Zorg dan dat je verhaal op maximaal 1 A4 past, in minimale lettergrootte van 11pt. Afbeeldingen toevoegen kan ook.
  • Deel je je verhaal via een audio-opname? Zorg dan dat de opname maximaal 4 minuten lang is. Bij twijfel: neem contact met ons op we helpen je graag.
  • Zorg dat bijlagen die je ons stuurt niet groter zijn dan 5 MB. Voor grote bestanden kun je gebruik maken van Wetransfer, Dropbox, Google Drive of andere file-sharing systemen.
  • Na het versturen ontvang je altijd binnen 48 uur een ontvangstbevestiging van ons. Ontvang je deze niet? Dan kan het zijn dat je verhaal niet is aangekomen. Check eerst je spam inbox. Vind je de mail daar ook niet? Neem dan telefonisch contact met ons op.

4. Voordat je een bijdrage instuurt vragen we je akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Dit is een voorwaarde voor deelname. Lees deze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring eerst goed door zodat je weet waar je mee akkoord gaat en waar je inzending (verder nog) aan moet voldoen.

5. Wij behouden het recht voor om jouw verhaal van context te voorzien, te redigeren of anderszins aan te passen om het te kunnen presenteren in een (digitale) tentoonstelling of op een van de andere manieren zoals onder punt 5 van de Algemene Voorwaarden omschreven.

6. Als je andere mensen herkenbaar hebt beschreven, opgenomen of (op beeld) hebt vastgelegd, vraag dan altijd hun schriftelijke toestemming voor het gebruik zoals genoemd onder punt 5 van de Algemene Voorwaarden voor je je bijdrage met ons deelt.

7. Je inzending wordt bewaard in de collectie van Museum Prinsenhof Delft en kan in de toekomst bijvoorbeeld worden gebruikt voor een fysieke of digitale tentoonstelling.

8. Je deelt je verhaal met ons zonder dat hier een (geldelijke) vergoeding tegenover staat.

9. Ga zorgvuldig om met wat je als bijdrage instuurt. Zorg ervoor dat jouw bijdrage geen (auteurs-, merken, privacy etc.) rechten van anderen schendt en dat deze voldoet aan alle voorwaarden. Als je bijvoorbeeld teksten gebruikt die door anderen zijn gemaakt dan heb je hun schriftelijke toestemming nodig om deze in jouw bijdrage te gebruiken en om ons toestemming te kunnen geven voor het gebruik zoals genoemd onder punt 5 van de Algemene Voorwaarden.

10. Als je jonger bent dan 16 jaar, moet je eerst schriftelijke toestemming krijgen van één van je ouders of een wettelijke vertegenwoordiger voordat je ons jouw persoonsgegevens verstrekt. Wij vragen je daarom geen bijdrage in te sturen en/of op een andere manier dit soort gegevens aan ons te verstrekken (bijv. per e-mail) voordat je daarvoor toestemming hebt gekregen.

11. Heb je je verhaal verstuurd, maar wil je iets aanpassen? Wil je je toestemming voor gebruik intrekken? Of heb je andere vragen over deelname? Neem dan contact met ons op via dedelftseblik@delft.nl.