Zomerpicknick

Houd je van verhalen, muziek, lekker eten en gezelligheid? Kom dan genieten van een zomerse picknick in de mooie tuin van Museum Prinsenhof Delft. Zoek een plekje en laat je meevoeren door verhalen over vrouwen van toen en nu. Geniet van muziek en vergeet ondertussen niet lekker te eten en drinken. Je kunt zelf iets meebrengen of bestel een goedgevulde picknickdoos vol lekkernijen. Een heerlijke middag om te genieten!

We hopen natuurlijk dat de weergoden ons goed gezind zijn, maar mocht dit niet zo zijn, dan moeten we de picknick annuleren. We laten dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan je weten. Houd onze website in de gaten voor een update over het programma en speciale gasten.

Deelname: toegang is gratis maar aanmelden (zie onder) is verplicht en kan vanwege corona voor maximaal 2 personen, tenzij het gaat om kinderen of mensen uit eenzelfde huishouden.

Picknickdoos: Maak de zomerpicknick compleet en bestel een (vegetarische) picknickdoos samengesteld door Café Bar/Baar. Een picknickdoos is voor één persoon. In de doos vind je een zomerse sandwich, een wrap, een smoothie, een flesje water, fruit, yoghurt, een Barbaar koek, een bordje en bestek.

Voor deze goedgevulde picknickdoos brengen we € 4,00 per persoon in rekening. De picknickdoos bestel je minimaal 7 werkdagen van tevoren. Na bestelling (zie onder) ontvang je de details over de betaling. Je ontvangt de picknickdoos bij de entree van de museumtuin.


Wanneer: zondag 11 juli, 13:30 - 16:30 uur

Waar: Museumtuin van Museum Prinsenhof Delft, aan het Agathaplein