Online schrijfworkshop

We kennen ze allemaal: vrouwen in onze omgeving die ons inspireren. De buurvrouw met haar altijd opgewekte humeur, je moeder die er altijd voor je is, je zus die een eigen bedrijf start, die vriendin die durft te staan voor de liefde van haar leven. Hoe mooi zou het niet zijn als deze verhalen zichtbaar worden en bewaard blijven? Wellicht heb je ook een eigen verhaal dat de moeite waard is om te delen? Doe dan mee met deze workshop.

In de schrijfworkshop “Verhalen delen, verhalen maken” krijg je tips over hoe je een verhaal op kunt schrijven. We volgen daarvoor een 7-stappen-plan. Die stappen kan iedereen volgen. Je hebt geen schrijfervaring nodig om aan deze workshop mee te kunnen doen. Een portie nieuwsgierigheid en enthousiasme komt wel goed van pas. Aarzel niet, je hebt vast genoeg te vertellen.

De workshop wordt aangeboden in samenwerking met De VAK Centrum voor de kunsten (www.vak-delft.nl) en gegeven door Peet van Duijnhoven. Zij is docent creatief schrijven bij De VAK en heeft jarenlange ervaring in het maken en begeleiden van schrijfworkshops.

Wanneer: dinsdag 08 juni, 19:30 - 21:30 uur

Waar: Online, via Zoom